Rural

lapte3

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că a demarat Campania de informarea fermierilor privind depunerea Cererii Unice de Plată în anului 2018, sub sloganul : Drumul către o agricultură performantă trece pe la APIA. Depune Cererea Unică de Plată și în 2018!” În conformitate cu prevederile legislației în vigoare,Cererile Unice de Plată se depun la Centrele judeţene/locale APIA şi al Centrul Municipiului Bucureşti, în perioada 01 martie – 15 mai 2018.

Motea Silviu 04.2013Silviu Motea, consilierul Partidului Ecologis Român în cadrul CL Pietrari, este un personaj exotic, atipic. El nu vrea să se alieze politicii de birou făcute adesea de către autorităţile locale şi spune că "oamenii m-au ales să-i reprezint, deci eu trebuie să fiu mereu printre ei, să le ştiu problemele!" ...iar una dintre probleme este aceea că, spune el, aleşii din Pietrari stau foarte rar printre alegători!

rsz rural apia foto

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează beneficiarii măsurilor compensatorii de dezvoltare rurală aplicabile pe terenuri agricole - Campania 2015, că eliberează adeverinţe pentru cei care intenţionează sa acceseze credite pentru finanţarea activităţilor curente, de la băncile care au încheiat convenţii cu Agenţia.

 

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) General Magheru al judeţului Vâlcea au intervenit în data de 01.04.2014, la ora 17.13, pentru stingerea unui incendiu produs în gospodăria Elenei M. din comuna Galicea, satul Teiu. Flăcările s-au declanşat la un depozit de furaje, după care, din cauza furajelor uşor inflamabile, flăcările s-au propagat cu repeziciune şi la o anexă gospodărească situată în apropiere.

Până la stingerea incendiului, au ars: un pătul construit din lemn în suprafaţă de 12 mp., acoperit cu tablă, aproximativ patru tone de porumb, structura din lemn a unui fânar pe o suprafaţă de 32 mp. aproximativ trei tone grâu, o magazie pentru lemne pe o suprafaţă de opt mp, şi aproximativ doi mc. de lemne de foc. După aproximativ o oră şi jumătate de la sosirea a două echipaje de pompieri la locul intervenţiei, flăcările au fost stinse, înainte de extinderea acestora la locuinţa din apropiere. Conform estimărilor, valoarea pagubelor totalizează circa 20.000 de lei, iar cea a bunurilor salvate aproximativ 100.000 de lei. Cercetările preliminarii arată că incendiul s-ar fi declanşat după ce proprietarul ar fi folosit focul deschis pentru igienizarea terenului de resturile vegetale, fără respectarea normelor de prevenire şi stingere a incendiilor.

 

Comentarii (0) Accesări: 1328

Stiri ValceaSport

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items

Site-uri partenere

pos

baner socialistul

Anunturi Gratuite AdMart.ro

Instructor auto cat B, sector 1
Curs scoala de şoferi cu instructor auto autorizat, cat. B sector 1 VITICA RADU ofer lecţii de condu
Mai mult...
Miez turbosuflanta 1.9 Renault Volvo Misubishi Nis
Miez turbosuflanta 1.9 Renault Volvo Misubishi Nis
Mai mult...
Miez turbosuflanta 1.9 Audi Seat Skoda Vw 66/74/81
Piesa este compatibila cu urmatoarele tipuri de masini: Audi A4 1.9 TDI (B5) cod motor: ATJ/AJM/AS
Mai mult...
Miez turbosuflanta 1.9 Audi Skoda Vw Seat- ALH AHF
Piesa este compatibila cu urmatoarele tipuri de masini: Audi A3 1.9 TDI cod motor: ALH/AHF Seat Leo
Mai mult...
Miez turbo 1.6 Ford Citroen Peugeot Mazda Volvo 80
Piesa este compatibila cu urmatoarele tipuri de masini: Ford Focus 2 1.6 TDCi cod motor DV6TED4 80
Mai mult...

Cele mai citite articole

Facebook

Vizitatori online

Avem 15 vizitatori și nici un membru online