Politica

manoiu

În comuna Goleşti se va schimba primarul. În acest moment, mai mult sau mai puţin oficial, în cursă pentru a-i lua locul democrat-liberalului Gheorghe Şerban s-au înscris Ion Mihai (PSD), Dumitru Ropină (PNL), Florin Nicula (PMP) şi Tudor Mosor (independent).

Dintre aceştia, niciunul nu a avut curajul cât timp a fost Şerban primar să îl înfrunte cu edilul pedelist. Singurul care a candidat contra lui Şerban de când este acesta primar a fost Remus-Florin Mănoiu, colegul nostru, actualmente preşedinte al Comitetului Judeţean Vâlcea al Partidului Socialist Român. Despre alegerile viitoare, Mănoiu a spus:

"De data aceasta nu vreau să mai candidez la funcţia de primar al comunei Goleşti. Sunt mai multe motive care mă fac să iau o astfel de decizie. În primul rând, fiind preşedinte al CJ Vâlcea al PSR, eu vreau să mă ocup mai mult de activitatea partidului şi nu de campania mea electorală. Un alt motiv este acela că au existat două momente în care, dacă nu am fost ales primar, înseamnă că electoratul din Goleşti a apreciat mai mult vrăjelile altora şi nu au contat soluţiile propuse de mine în programul electoral. Unora nu le poţi face bine cu forţa! Nu în ultimul rând, din ceea ce văd, competiţia electorală este doar una de formă. Ion Mihai va fi noul primar al comunei Goleşti şi momentul actual seamănă cu cel din 2004, când toţi doreau o schimbare. Un singur alt candidat l-ar putea învinge pe Ion Mihai - niciunul dintre cei înscrişi până acum în cursă - însă acela nu a decis să intre în competiţie. Şi când spun "l-ar putea învinge" mă refer la faptul că ar echilibra balanţa şi atunci nu se poate spune cine va câştiga!"

Şi, totuşi...

Remus-Florin Mănoiu a mai spus: "Eu vreau să susţin un candidat la Goleşti din partea Partidului Socialist Român. Până în acest moment, deşi am avut câteva variante de candidat, niciuna dintre persoanele care promiteau că se vor înscrie în PSR la Goleşti nu a făcut-o. Unii au zis că nu vor să se pună rău cu PSD-ul, alţii că sunt rude cu un anumit candidat pe care nu-l votează, dar nu vor să-i facă vreo concurenţă. Una peste alta, uşa Partidului Socialist este deschisă pentru cine vrea să candideze la Goleşti din partea PSR. Va avea tot sprijinul meu! Dacă nimeni nu-şi asumă acest rol, mă voi vedea nevoit să candidez eu la funcţia de primar şi să-mi fac o listă de consilieri pe care nu mă voi trece pentru că, repet, nu mai vreau să ocup nicio funcţie în Primăria Goleşti sau în Consiliul Local al comunei Goleşti!"

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
termeni şi condiţii.
  • Nu s-au găsit comentarii

Stiri ValceaSport

Superliga lui Pintilie, etapa nr. 2. Avem meci pe Stadionul "1 Mai" din Zăvoi: SCM Rm. Vâlcea - FC Băbeni
Etapa a doua din Superliga lui Pintilie a debutat vineri, 25 august 2017, cu victoria echipei campioane a Vâlcii, în deplasare. Viitorul Dăeşti s-a impus la CS Mădulari cu scorul de 4-2. Celelalte partide ale etapei a doua sunt programate astfel:
Mai mult...
Victorie pentru juniorii SCM Rm. Vâlcea, la Brezoi
Ultimul meci al primei etape din Superliga lui Pintilie s-a disputat la Brezoi între Lotru Brezoi şi SCM Rm. Vâlcea, club nou înfiinţat de către Primăria Municipiului Rm. Vâlcea. Istoric vorbind, primul meci a însemnat şi prima victorie pentru clubul ce-şi propune ca în viitor să reprezinte Vâlcea în fotbalul mare.
Mai mult...
Flacăra Horezu a învins în derby-ul primei etape din Superliga lui Pintilie
Prima etapă din ediţia 2017-2018 a Superligii lui Pintilie a debutat cu derby-ul Viitorul Dăeşti - Flacăra Horezu, în fapt echipele care anul trecut s-au luptat pentru titlul de campioană. Pe terenul campioanei din acest an, Viitorul Dăeşti, cei de la Horezu au prestat un joc spectaculos şi s-au impus la limită cu 3-2. Scorul etapei, înaintea disputării ultimelor două jocuri ale rundei, l-a realizat Cozia Călimăneşti.
Mai mult...
Echipele din fotbalul judeţean se pregătesc de startul oficial al sezonului 2017-2018. Unele au jucat deja în Cupa României, competiţie în care AJF Vâlcea a programat 7 meciuri pentru primul tur. Dintre acestea 5 s-au disputat, alte două ducând la calificarea directă a gazdelor ca urmare a unor neprezentări. Chiar dacă site-ul oficial al AJF Vâlcea nu a prezentat până acum nici măcar rezultatele celor cinci meciuri disputate, am aflat graţie unor colaboratori din cadrul AJF Vâlcea şi rezultatele înregistrate, şi echipele calificate, dar mai ales şi programul turului 2 judeţean din Cupa României în care sunt programate 20 de...
Mai mult...
Vâlcea, din nou fără fotbal la nivel naţional: CSM a dispărut, Şirineasa s-a mutat la Petroşani!
După câţiva ani de fotbal de slabă calitate la Liga a II-a sau a III-a prestat de echipe vâlcene, ceea ce era inevitabil s-a produs: pe niciun teren de fotbal din judeţul Vâlcea nu se vor disputa meciuri de Liga a II-a sau a III-a. Din Liga a II-a s-a retras încă de anul trecut gruparea CSM Rm. Vâlcea, iar echipa CS Şirineasa - deşi terminase pe loc retrogradabil la Liga a III-a - a fost acceptată la acest eşalon, însă îşi va disputa meciurile de pe teren propriu la... PETROŞANI!
Mai mult...
Iulian Bituca: ”Sperăm ca Dolniceanu să obţină titlul olimpic!”
Antrenorul cu care Tiberiu Dolniceanu a inceput scrima la CSM Iasi, Iulian Bituca, a spus la Sport Total FM, in emisiunea ”Trafic Sport”, realizata de Horatiu Sima, ca scrima va aduce Romaniei minim trei medalii la Jocurile Olimipce de la Rio.
Mai mult...
„Cupa Mărţişorului”, la fotbal şi handbal, în sala de sport a Colegiului Energetic
       In zilele de 16 si 17 martie 2016, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Valcea, a organizat „Cupa Martisorului”, la fotbal si handbal, in sala de sport a Colegiului Energetic Ramnicu Valcea.      
Mai mult...
HCM Rm. Vâlcea – Măgura Cisnădie 37-23. Scorul spune totul!
Handbalistele de la HCM Rm. Vâlcea aveau obligaţia să spele ruşinea din tur când au pierdut meciul cu Măgura Cisnădie, scor 31-27.
Mai mult...

Site-uri partenere

pos

baner socialistul

Anunturi Gratuite AdMart.ro

Instructor auto cat B, sector 1
Curs scoala de şoferi cu instructor auto autorizat, cat. B sector 1 VITICA RADU ofer lecţii de condu
Mai mult...
Miez turbosuflanta 1.9 Renault Volvo Misubishi Nis
Miez turbosuflanta 1.9 Renault Volvo Misubishi Nis
Mai mult...
Miez turbosuflanta 1.9 Audi Seat Skoda Vw 66/74/81
Piesa este compatibila cu urmatoarele tipuri de masini: Audi A4 1.9 TDI (B5) cod motor: ATJ/AJM/AS
Mai mult...
Miez turbosuflanta 1.9 Audi Skoda Vw Seat- ALH AHF
Piesa este compatibila cu urmatoarele tipuri de masini: Audi A3 1.9 TDI cod motor: ALH/AHF Seat Leo
Mai mult...
Miez turbo 1.6 Ford Citroen Peugeot Mazda Volvo 80
Piesa este compatibila cu urmatoarele tipuri de masini: Ford Focus 2 1.6 TDCi cod motor DV6TED4 80
Mai mult...

Cele mai citite articole

Facebook

Vizitatori online

Avem 152 vizitatori și nici un membru online