Politica

manoiu

În comuna Goleşti se va schimba primarul. În acest moment, mai mult sau mai puţin oficial, în cursă pentru a-i lua locul democrat-liberalului Gheorghe Şerban s-au înscris Ion Mihai (PSD), Dumitru Ropină (PNL), Florin Nicula (PMP) şi Tudor Mosor (independent).

Dintre aceştia, niciunul nu a avut curajul cât timp a fost Şerban primar să îl înfrunte cu edilul pedelist. Singurul care a candidat contra lui Şerban de când este acesta primar a fost Remus-Florin Mănoiu, colegul nostru, actualmente preşedinte al Comitetului Judeţean Vâlcea al Partidului Socialist Român. Despre alegerile viitoare, Mănoiu a spus:

"De data aceasta nu vreau să mai candidez la funcţia de primar al comunei Goleşti. Sunt mai multe motive care mă fac să iau o astfel de decizie. În primul rând, fiind preşedinte al CJ Vâlcea al PSR, eu vreau să mă ocup mai mult de activitatea partidului şi nu de campania mea electorală. Un alt motiv este acela că au existat două momente în care, dacă nu am fost ales primar, înseamnă că electoratul din Goleşti a apreciat mai mult vrăjelile altora şi nu au contat soluţiile propuse de mine în programul electoral. Unora nu le poţi face bine cu forţa! Nu în ultimul rând, din ceea ce văd, competiţia electorală este doar una de formă. Ion Mihai va fi noul primar al comunei Goleşti şi momentul actual seamănă cu cel din 2004, când toţi doreau o schimbare. Un singur alt candidat l-ar putea învinge pe Ion Mihai - niciunul dintre cei înscrişi până acum în cursă - însă acela nu a decis să intre în competiţie. Şi când spun "l-ar putea învinge" mă refer la faptul că ar echilibra balanţa şi atunci nu se poate spune cine va câştiga!"

Şi, totuşi...

Remus-Florin Mănoiu a mai spus: "Eu vreau să susţin un candidat la Goleşti din partea Partidului Socialist Român. Până în acest moment, deşi am avut câteva variante de candidat, niciuna dintre persoanele care promiteau că se vor înscrie în PSR la Goleşti nu a făcut-o. Unii au zis că nu vor să se pună rău cu PSD-ul, alţii că sunt rude cu un anumit candidat pe care nu-l votează, dar nu vor să-i facă vreo concurenţă. Una peste alta, uşa Partidului Socialist este deschisă pentru cine vrea să candideze la Goleşti din partea PSR. Va avea tot sprijinul meu! Dacă nimeni nu-şi asumă acest rol, mă voi vedea nevoit să candidez eu la funcţia de primar şi să-mi fac o listă de consilieri pe care nu mă voi trece pentru că, repet, nu mai vreau să ocup nicio funcţie în Primăria Goleşti sau în Consiliul Local al comunei Goleşti!"

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
termeni şi condiţii.
  • Nu s-au găsit comentarii

Stiri ValceaSport

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items

Site-uri partenere

pos

baner socialistul

Anunturi Gratuite AdMart.ro

Instructor auto cat B, sector 1
Curs scoala de şoferi cu instructor auto autorizat, cat. B sector 1 VITICA RADU ofer lecţii de condu
Mai mult...
Miez turbosuflanta 1.9 Renault Volvo Misubishi Nis
Miez turbosuflanta 1.9 Renault Volvo Misubishi Nis
Mai mult...
Miez turbosuflanta 1.9 Audi Seat Skoda Vw 66/74/81
Piesa este compatibila cu urmatoarele tipuri de masini: Audi A4 1.9 TDI (B5) cod motor: ATJ/AJM/AS
Mai mult...
Miez turbosuflanta 1.9 Audi Skoda Vw Seat- ALH AHF
Piesa este compatibila cu urmatoarele tipuri de masini: Audi A3 1.9 TDI cod motor: ALH/AHF Seat Leo
Mai mult...
Miez turbo 1.6 Ford Citroen Peugeot Mazda Volvo 80
Piesa este compatibila cu urmatoarele tipuri de masini: Ford Focus 2 1.6 TDCi cod motor DV6TED4 80
Mai mult...

Cele mai citite articole

Facebook

Vizitatori online

Avem 17 vizitatori și nici un membru online