Politica

manoiu

În comuna Goleşti se va schimba primarul. În acest moment, mai mult sau mai puţin oficial, în cursă pentru a-i lua locul democrat-liberalului Gheorghe Şerban s-au înscris Ion Mihai (PSD), Dumitru Ropină (PNL), Florin Nicula (PMP) şi Tudor Mosor (independent).

Dintre aceştia, niciunul nu a avut curajul cât timp a fost Şerban primar să îl înfrunte cu edilul pedelist. Singurul care a candidat contra lui Şerban de când este acesta primar a fost Remus-Florin Mănoiu, colegul nostru, actualmente preşedinte al Comitetului Judeţean Vâlcea al Partidului Socialist Român. Despre alegerile viitoare, Mănoiu a spus:

"De data aceasta nu vreau să mai candidez la funcţia de primar al comunei Goleşti. Sunt mai multe motive care mă fac să iau o astfel de decizie. În primul rând, fiind preşedinte al CJ Vâlcea al PSR, eu vreau să mă ocup mai mult de activitatea partidului şi nu de campania mea electorală. Un alt motiv este acela că au existat două momente în care, dacă nu am fost ales primar, înseamnă că electoratul din Goleşti a apreciat mai mult vrăjelile altora şi nu au contat soluţiile propuse de mine în programul electoral. Unora nu le poţi face bine cu forţa! Nu în ultimul rând, din ceea ce văd, competiţia electorală este doar una de formă. Ion Mihai va fi noul primar al comunei Goleşti şi momentul actual seamănă cu cel din 2004, când toţi doreau o schimbare. Un singur alt candidat l-ar putea învinge pe Ion Mihai - niciunul dintre cei înscrişi până acum în cursă - însă acela nu a decis să intre în competiţie. Şi când spun "l-ar putea învinge" mă refer la faptul că ar echilibra balanţa şi atunci nu se poate spune cine va câştiga!"

Şi, totuşi...

Remus-Florin Mănoiu a mai spus: "Eu vreau să susţin un candidat la Goleşti din partea Partidului Socialist Român. Până în acest moment, deşi am avut câteva variante de candidat, niciuna dintre persoanele care promiteau că se vor înscrie în PSR la Goleşti nu a făcut-o. Unii au zis că nu vor să se pună rău cu PSD-ul, alţii că sunt rude cu un anumit candidat pe care nu-l votează, dar nu vor să-i facă vreo concurenţă. Una peste alta, uşa Partidului Socialist este deschisă pentru cine vrea să candideze la Goleşti din partea PSR. Va avea tot sprijinul meu! Dacă nimeni nu-şi asumă acest rol, mă voi vedea nevoit să candidez eu la funcţia de primar şi să-mi fac o listă de consilieri pe care nu mă voi trece pentru că, repet, nu mai vreau să ocup nicio funcţie în Primăria Goleşti sau în Consiliul Local al comunei Goleşti!"

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
termeni şi condiţii.
  • Nu s-au găsit comentarii

Stiri ValceaSport

Viitorul Dăeşti - Flacăra Horezu: derby în prima etapă din Superliga lui Pintilie
AJF Vâlcea a dat publicităţii programul ediţiei de campionat 2017-2018 a Superligii lui Pintilie, competiţie ce va desemna, la finalul ei, campioana fotbalului judeţean în Vâlcea. La start sunt înscrise 12 echipe, iar în prima etapă este programat şi un prim derby: Viitorul Dăeşti - Flacăra Horezu.
Mai mult...
Superliga lui Pintilie, încropită în ultimul moment: SCM completează comteptiţia!
Anul trecut, în ediţia 2016-2017 a campionatului Superliga AJF - în fapt adevărata Liga a IV-a căci echipa campioană promovează la Liga a III-a ! - au fost doar 11 echipe. Chinuitor, acestea au terminat sezonul regulat, Viitorul Dăeşti fiind declarată campioană după disputarea play-off-ului, iar în play-aut jucându-se aproape degeaba pentru că retrogradarea era inutilă, întrucât Posada Perişani nu s-a mai înscris în noua ediţie de campionat. Potrivit AJF Vâlcea, a retrogradat FC Păuşeşti Otăsău, promovând direct Chimia 2012 Rm. Vâlcea şi Olteţul 2016 Alunu, iar după meciuri de baraj au promovat Stejarul Vlădeşti (care a eliminat pe Minerul...
Mai mult...
Iulian Bituca: ”Sperăm ca Dolniceanu să obţină titlul olimpic!”
Antrenorul cu care Tiberiu Dolniceanu a inceput scrima la CSM Iasi, Iulian Bituca, a spus la Sport Total FM, in emisiunea ”Trafic Sport”, realizata de Horatiu Sima, ca scrima va aduce Romaniei minim trei medalii la Jocurile Olimipce de la Rio.
Mai mult...
„Cupa Mărţişorului”, la fotbal şi handbal, în sala de sport a Colegiului Energetic
       In zilele de 16 si 17 martie 2016, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Valcea, a organizat „Cupa Martisorului”, la fotbal si handbal, in sala de sport a Colegiului Energetic Ramnicu Valcea.      
Mai mult...
CS Şirineasa a trecut pe primul loc în Superliga lui Pintilie
În urma rezultatelor înregistrate în prima etapă a returului din Superliga de fotbal Vâlcea, pe primul loc a trecut AS Şirineasa, ca urmare a egalului dintre FC Băbeni şi Cozia Călimăneşti, coroborat cu eşecul echipei Minerul Ocnele Mari pe propriul teren.
Mai mult...
HCM Rm. Vâlcea – Măgura Cisnădie 37-23. Scorul spune totul!
Handbalistele de la HCM Rm. Vâlcea aveau obligaţia să spele ruşinea din tur când au pierdut meciul cu Măgura Cisnădie, scor 31-27.
Mai mult...
Adrian MUTU a debutat ca antrenor şi a dus ASA Tg. Mureş în play-off
ASA Târgu Mureş ar fi învins inutil dacă nu era rezultatul de la Piteşti dintre Steaua şi CSMS Iaşi. Ardelenii au trecut de FC Botoşani cu scorul de 1-0, iar cel mai important aspect al jocului a fost cel legat de atitudinea lui Adrian Mutu.
Mai mult...
Gata cu fotbalul pe banii statului! Pandurii Târgu Jiu rămâne fără finanţare de la CNLO
Echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu a ajuns să reziste ani buni în Liga I, chiar şi atunci când ar fi trebuit să retrogradeze, şi ca urmare a conturilor pline pe care le-a avut.
Mai mult...

Site-uri partenere

pos

baner socialistul

Anunturi Gratuite AdMart.ro

Pavaj Nardo. Montaj pavaj 16-08-2017 10:23
Pavaj Nardo. Montaj pavaj
Cu o cromatica vie, deosebita, Pavajul Nardo este ideal pentru gradini, poteci sau zone de acces. Fi
Mai mult...
Inchiriere Auto, Rent a Car, inchirieri masini
Autoturisme de inchiriat fara sofer la preturi ieftine, competitive si conditii de inchiriere flexib
Mai mult...
Afacere la cheie-Florarie de lux online si offline
Predam afacere profitabila la cheie!Florarie de lux online si offline - site si insula in Centrul co
Mai mult...
Inchiriez Garsoniera Regim Hotelier Rin Grand Hote
Închiriez garsoniera, Apartament 2 regim hotelier ultramodern complet utilat (masina de spalat, arag
Mai mult...
Foraje puturi si denisipari cel mai bun pret!
Foram puturi cu teva pvc cu diametre de 160mm 200mm 250mm 300mm . Materialele pt forajul unui put su
Mai mult...

Cele mai citite articole

Facebook

Vizitatori online

Avem 26 vizitatori și nici un membru online