Editorial

ALDE PER coment

A fost evident că, oricât de multe tâmpenii a spus Cristian Buican în ultimul timp, i-a scăpat şi un adevăr: unite, forţele de dreapta au obţinut mai multe mandate de consilieri judeţeni decât PSD-ul (autointitulat partid de stânga). Ecologiştii, liberal-democraţii şi liberalii ar fi asigutat o majoritate suficientă pentru alegerea preşedintelui Consiliului Judeţean. Dar n-a fost să fie! De ce?

Două ar fi răspunsurile principale la această întrebare.

1. Politicienii de dreapta, prin natura lor, sunt indivizi chitiţi doar să parvină, cu orce preţ. Trădarea o au în sânge. Din cine sunt formaţi politicienii de dreapta? Păi, peste jumătate din cei maturi au fost membri ai PCR. Au învăţat, au crescut şi s-au format ca oameni înainte de 1990. Odată cu "democraţia", ei au devenit anti-comunişti, au uitat de unde au plecat şi ar fi călcat şi pe morminte numai şi numai pentru funcţii şi bani. Acesta este un prim răspuns al întrebării: "De ce nu au ales partidele de dreapta un preşedinte de-al lor?". Pentru că sunt nişte trădători ordinari, nişte traseişti politici oportunişti în cel mai negativ sens al cuvântului!

2. ALDE şi PER n-au susţinut un candidat al PNL pentru că n-au avut pe cine. Pe lângă aleşii liberali ajunşi în Consiliul Judeţean, liderul PSD e fată mare! Jocuri politice mai murdare ca Muican n-a făcut nimeni în Vâlcea! La acuze de corupţie ar fi în stare, liberalii, să-l întreacă şi pe "infractorul Gutău" - ghilimelele nu sunt pentru a arăta aspectul invers, ci pentru că am citat dintr-o celebră motivare de invalidare... La traseism şi curvăsărie politică, ţărăniştii vopsiţi în galben îi întrec chiar şi pe cei de la ALDE. Aşa că, din nou întreb şi răspund: "Pe cine să susţină aleşii de dreapta din Consiliul Judeţean? Pe Buican? Pe Păsat? Pe "Avocatu"?" N-au avut pe cine!

E umilitor să vezi cum reprezentanţii PDL ai "infractorului Gutău" susţin un preşedinte de la PSD, că la cei de la ALDE ne aşteptam: ei sunt foştii pesedişti care au fugit din PSD doar pentru a-i face jocurile lui Gutău şi a-l faulta astfel pe Romeo!

La cât de curvă e politica vâlceană, aleşii din Consiliul Judeţean ar trebui să-şi ţină şedinţele dincolo de Olt, pe "variantă", lângă indicatorul de intrare în comuna Budeşti!

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
termeni şi condiţii.
  • Nu s-au găsit comentarii

Stiri ValceaSport

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items

Site-uri partenere

pos

baner socialistul

Anunturi Gratuite AdMart.ro

Instructor auto cat B, sector 1
Curs scoala de şoferi cu instructor auto autorizat, cat. B sector 1 VITICA RADU ofer lecţii de condu
Mai mult...
Miez turbosuflanta 1.9 Renault Volvo Misubishi Nis
Miez turbosuflanta 1.9 Renault Volvo Misubishi Nis
Mai mult...
Miez turbosuflanta 1.9 Audi Seat Skoda Vw 66/74/81
Piesa este compatibila cu urmatoarele tipuri de masini: Audi A4 1.9 TDI (B5) cod motor: ATJ/AJM/AS
Mai mult...
Miez turbosuflanta 1.9 Audi Skoda Vw Seat- ALH AHF
Piesa este compatibila cu urmatoarele tipuri de masini: Audi A3 1.9 TDI cod motor: ALH/AHF Seat Leo
Mai mult...
Miez turbo 1.6 Ford Citroen Peugeot Mazda Volvo 80
Piesa este compatibila cu urmatoarele tipuri de masini: Ford Focus 2 1.6 TDCi cod motor DV6TED4 80
Mai mult...

Cele mai citite articole

Facebook

Vizitatori online

Avem 29 vizitatori și nici un membru online