Editorial

no rege

Am luat atitudine recent, pe Facebook, faţă de escaladarea aproape fără precedent a propagandei pro-monarhice în România. Unii au tratat cu o oarecare indiferenţă subiectul şi, din păcate, faptul că mulţi români adoptă aceeaşi poziţie indiferentă îi lasă pe trădătorii de ţară, aflaţi în fruntea statului, să-şi pună în aplicare planurile.

Florin voteaza iunie 2012
Să vedem întâi ce spune Legea, apoi să comentăm întrebarea: "Dacă nu putea fi ales, domnul Gutău putea vota?". Sau mai clar: "E normal să voteze o persoană care nu poate fi aleasă într-o funcţie pentru care se organizează alegeri?". Iată ce spune legea:

ALDE PER coment

A fost evident că, oricât de multe tâmpenii a spus Cristian Buican în ultimul timp, i-a scăpat şi un adevăr: unite, forţele de dreapta au obţinut mai multe mandate de consilieri judeţeni decât PSD-ul (autointitulat partid de stânga). Ecologiştii, liberal-democraţii şi liberalii ar fi asigutat o majoritate suficientă pentru alegerea preşedintelui Consiliului Judeţean. Dar n-a fost să fie! De ce?

brexit

Cândva, la nişte cursuri despre jurnalism, îmi era explicată poziţia presei britanice despre un eveniment important din perioada interbelică: s-au întrerupt liniile de comunicaţie între Marea Britanie şi restul Europei. Presa de peste Canal titra că "Europa a rămas izolată!". Deci nu ei, pe insulă, erau izolaţi, ci continentul! Este dovadă clară a mentalităţii şi atitudinii de superioritate cu care englezii i-au tratat aproape întotdeauna pe europeni.

culturisti

În “Cultura vâlceană” din ianuarie a. c. am citit în articolul “Arhivele statului vâlcene și Mica Unire ”, aparținând redacției, un lung citat (o jumătate din articol) dintr-un punct de vedere al lui Mihai Sporiș (M. S.), în care autorul mă acuză că eu (dar și Ion Măldărescu) am fi încercat să impunem “alte concluzii decât cele pentru care se organiz,ase manifestarea, ca detonarea unei explozii, pe neașteptate”; și, “culmea”, am mai luat cuvântul și în afara programului, ce îndrăzneală pe noi, vezi, Doamne!

cj valcea

Partidul Naţional Liberal face de mai mulţi ani cele mai murdare jocuri politice în Vâlcea şi, spre surprinderea tuturor, liderii acestui partid au reuşit să fie mai josnici chiar şi decât PSD. Dovada o reprezintă lupta pe scaunul defunctului Ion Cîlea.

editorial

În judeţul Vâlcea s-au consumat în primele săptămâni ale anului 2016 o serie de „mişcări de trupe” ale unor primari care caută să amăgească pe toată lumea, în principal pe liderii judeţeni ai partidelor politice şi în special electoratul.

 

Salariaţii de la Oltchim nu au citit această scrisoare sau dacă au citito au votat tot cum le-au indicat şefii şi liderii de sindicat. „Si-au ales soarta!", spunea după alegeri, autorul acestor rânduri.

Stiri ValceaSport

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items

Site-uri partenere

pos

baner socialistul

Anunturi Gratuite AdMart.ro

Instructor auto cat B, sector 1
Curs scoala de şoferi cu instructor auto autorizat, cat. B sector 1 VITICA RADU ofer lecţii de condu
Mai mult...
Miez turbosuflanta 1.9 Renault Volvo Misubishi Nis
Miez turbosuflanta 1.9 Renault Volvo Misubishi Nis
Mai mult...
Miez turbosuflanta 1.9 Audi Seat Skoda Vw 66/74/81
Piesa este compatibila cu urmatoarele tipuri de masini: Audi A4 1.9 TDI (B5) cod motor: ATJ/AJM/AS
Mai mult...
Miez turbosuflanta 1.9 Audi Skoda Vw Seat- ALH AHF
Piesa este compatibila cu urmatoarele tipuri de masini: Audi A3 1.9 TDI cod motor: ALH/AHF Seat Leo
Mai mult...
Miez turbo 1.6 Ford Citroen Peugeot Mazda Volvo 80
Piesa este compatibila cu urmatoarele tipuri de masini: Ford Focus 2 1.6 TDCi cod motor DV6TED4 80
Mai mult...

Cele mai citite articole

Facebook

Vizitatori online

Avem 10 vizitatori și nici un membru online